Jednostavan trik kako da izgledate bolje na svim fotkama

Jednostavan trik kako da izgledate bolje na svim fotkama

Možete imati odlično tijelo i super šminku i odjeću, a na fotografijama izgledati  loše. Zbog čega?

Nema sumnje, većina zvijezda kada izađe na crveni tepih čini to u najskupljim haljinama koje im odlično pristaju, nakit i modni dodaci na njima blistaju, a kosa i šminka su savršene. Ipak, neke zvijezde izgledaju kao da im je neugodno pred kamerama i fotoaparatima. Razlog? Njihovo držanje.

Primjer zvijezda s lošim držanjem na fotogafijama:

 

fotke-1-2

fotke-1-1

fotke-1-3

Vezano: 35 savjeta da izgledate dobro na fotografijama

Što je dakle dobro držanje za fotografiranje i kako ga postići?

Dobro držanje za fotografiranje malo je nagnuto unatrag u odnosu na pravilno držanje, pa da biste dobro izgledali na fotkama trebate se ispraviti, a zatim još malo povući ruke i leđa prema natrag.

fotke-3-f

Dobro držanje omogućuje slobodan protok krvi i kisika kroz tijelo, što je temelj dobrog zdravlja. Godine nikako nisu izgovor za loše držanje, ispravna poza se može imati bez obzira na dob i relativno ju je lako postići.

Vezano:  20 savjeta za bolji selfie

Osobe kojima je dijagnosticirano loše držanje najčešće imaju slabe mišiće leđa i trbuha. Oni se pogrbljuju jer njihovoj kralježnici nedostaje potpore. Kao rezultat mišići se skraćuju, te pogrbljeno držanje postaje jedina poza u kojoj im je ugodno, ali koja izaziva bolove u leđima. Stoga je jačanje trbušnih i leđnih mišića prvi zadatak.

Primjer zvijezda s dobrim držanjem na fotografijama:

fotke-1

fotke-2-2

fotke-2-3

Ostavite komentar

*